2009. március 7., szombat

Tobiasról

Kicsoda Tobias?

Tobias egy angyali lény, aki számos életet élt a Földön, ezek közül a legismertebb az volt, amelyet Tobitként élt ( akit Tobiasként is emlegettek) aki, a főszereplője a bibliai apokrif Tobit Könyvének. Tobias azt mondja, hogy utolsó élete nagyjából Krisztus előtt 50 ben ért véget, és most az angyali világokon keresztül tér vissza, hogy a legnagyobb tudatosság fejlődést, amelyet az emberiség valaha megtapasztalt megossza velünk. Szeretetteljesen segíti azokat, akik spirituális átalakuláson mennek keresztül, törekedvén arra, hogy integrálják az isteni valójukat az emberi valójukkal, és újra felfedezzék a bennük élő Istent. Az ő spirituális és inspiráló üzeneteit Geoffrey Hoppe közvetíti, Goldenből, az Amerikai Egyesült Államokbeli Coloradoból.

Tobias ugyanakkor tagja egy angyali csoportnak, melyet a Bíbor Tanácsnak neveznek. Ennek a Tanácsnak a spirituális célja, hogy tanítsa az energiák használatát, és segítse a tudatosság kitágulását a Földön és a Teremtés egyéb színjein. Tobias és a Bíbor Tanács a szeretet és bölcsesség energiáit hozzák el nekünk, és megosztják velünk a fátyol túloldaláról látszó perspektívákat.
„ Én, Tobias a barátunkon keresztül fogok megszólalni, akit Cauldrénak ( Geoffrey Hoppe) hívnak, de mindegyikőtökhöz fogunk szólni, a szívetekhez, az Isteni Énetekhez ezen a napon. A szavak, amelyeket hallotok ( és olvastok) nem olyan fontosak, mint az üzenetek, a szeretet és energia, amelyet elhozunk a mai napon a családnak,a Shaumbrának.
Tobias üzenetei a Bíbor Körnek 1999-ben érkeztek először Coloradoba, egy metafizikusokból álló csoport számára, akiket Shaumbraként ismernek. A Tobias anyagok ma már több, mint 20 nyelven elérhetők, és havonta több száz ezer ember olvassa és hallgatja őket.
Tobias most készül egy újabb földi életre. Nem régiben jelentette be, hogy utolsó üzenetét 2009 július 19-én adja majd át az emberiség számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése