2009. március 6., péntek

Geoffrey Hoppe-ról

GEOFFREY HOPPE-RÓL


Geoffrey A. Hoppe az Egyesült Államok középnyugati részén született és nevelkedett egy nagy katolikus családban. A spiritualitás és a metafizika iránti érdeklődése 19 éves korában kezdődött, amikor is egyik barátját hipnotizálta. A transz állapotban barátja számos előző életről számolt be. Az elkövetkező években Geoffrey belevetette magát a metafizika és a vallás tanulmányozásába.

A spirituális utazását úgy 20évre szüneteltette, hiszen az üzleti karrierje teljes embert kívánt. Geoffrey sok reklámügynökségnek és reklámgyártó cégnek dolgozott közép-nyugaton és Texas államban vezető marketing beosztásban. 28 évesen elindított egy marketing tanácsadó céget a Texas állambeli Dallasban, melyet 12 éven át működtetett ipari és csúcstechnológiai ipari cégek számára az Egyesült Államok területén. Részt vett egy repülési telekommunikációs cég megalapításában, amelynek értékesítési és marketing igazgatója volt 2001-ig.
Geoff szabadalmaztatott két amerikai és egy nemzetközi többdimenziós telekommunikációs technológiát és számos védjegy és szerzői jog tulajdonosa.

Tobias először 1997-ben jelent meg Geoffreynak egy repülőgépen. Tobias és Geoffrey nagyjából egy éven át beszélgettek, azt megelőzően, hogy Geoffrey egy külső személy számára közvetítette volna Tobiást. Az elkövetkező másfél évben együtt dolgozott egy pszichológussal, személyes konzultációkat tartva olyan kliensek számára, akik nyitottak voltak új spirituális távlatokra. Tobias segítségével rálátást nyerhettek előző életeikre és a jelen kihívásaikra.

Geoffrey 1999-ben alapította meg a Bíbor Kört, mely hamarosan nemzetközi hallgatóságra tett szert, több száz helyi tanuló csoporttal, és azzal a több, mint 250 ezer emberrel, akik havonta ellátogatnak a honlapra. Számos angyali lény üzenetét közvetíti, köztük Tobiásét, Adamus Saint-Germainét, Kuthumi lal Singh-ét. Geoffrey főiskolai szerelmét, Linda Benyot 1977-ben vette feleségül. Azóta az életben és az üzletben is társak egymás számára. Ha éppen nem utaznak, és nem tanítanak, Golden mellett élnek a hegyekben, Colorado államban, az Amerikai Egyesült Államokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése