2009. március 8., vasárnap

A DreamWalker Halál Iskoláról

DreamWalker ( Death ) Halál Iskola
Hagyományosan a temetési szertartás jelenti a földi utazásod végét. Mindeközben ez egy új útnak a kezdete is; a szellemed folytatja útját a nem fizikai világokban. Hogy mi történik ezekben a világokban, az a hiedelmeidtől, és a tudatossági szintedtől függ.
Amikor a halálról van szó, a vallások, és még a New Age információs forrásai sem nyújtanak mindig meggyőző vagy kielégítő válaszokat a gyakorlati kérdésekre, és gyakran megtörténik, hogy a haldoklókat magukra hagyják. Következésképp sokak számára a halál egy magányos és félelemmel teli folyamat.
Ezen a három napos tanfolyamon, részletes információt kapsz arról, hogy mi történik az elmeneteled előtt, közben, és után. A workshop végeztével teljesen másképp látod majd a halált és az életet is.
A tanfolyam elvégzésével DreamWalker Segítővé válhatsz. A DreamWalker Segítők komfortosabbá, könnyebbé teszik a szeretteik vagy klienseik haláljárását, és a nem fizikai világokban vezettetést nyújtanak a számukra.
A tanfolyamról mondták:
„ Teljesen másnak látod majd az életet, miután megtapasztaltad a DreamWalker Halál Tanfolyamot.”
„ Én valójában csak a saját tudásom gyarapításáért és a saját növekedésemért végeztem el a tanfolyamot. Kezdetben nem tekintettem úgy a DWD-re, mint az életem egyik következő lehetőségére- a gondolat, hogy a halállal dolgozzak megijesztett egy kissé. A hétvége befejeztével úgy döntöttem, hogy kiszélesítem ezt a területet. Ez a tanfolyam felébresztett bennem egy nagyobb fokú önbizalmat és bizalmat. Ezért köszönöm nektek, akik lehetővé tettétek, hogy ez minden szinten valósággá váljon.”
„ Tényleg fantasztikus. Mindenkinek ajánlanám, aki készen áll rá. Oly sok perspektívával és spirituális lényként való létezésünk folytonosságával ajándékoz meg, a fizikai léten innen és túl.”
„ A legelképesztőbb és legintenzívebb spirituális tapasztalás, amelyben valaha részem volt.”
Hihetetlen, kihívásokkal teli, szomorú, nagyon-nagyon szép, fantasztikus, teljességet hozó, vicces,…és sorolhatnám..nehéz szavakkal leírni. Nagyon hálás vagyok a tapasztalásért. Jobban becsülöm magam érte..és most úgy döntöttem, hogy életemet másképp élem eztán.
Formátum
Ez a háromnapos tanfolyam egy biztonságos környezetben kerül megrendezésre, Hivatalos Okleveles DreamWalker Haláljárás Oktatók vezetésével. Nyolc DVD anyagát tartalmazza, melyeken a Bíbor Tanácsból Adamus Saint-Germain üzeneteit Geoffrey Hoppe közvetíti. A résztvevők megtapasztalnak egy Haláljárást, és számos alkalom van a csoportos beszélgetésekre, és az információcserére arról, hogy hogyan válhatsz Te is DreamWalker Segítővé.
A jelentkezésnek nincs előfeltétele. A jelentkezőknek nem kell semmilyen tanfolyamot elvégezniük ahhoz, hogy a DreamWalker Halál Tanfolyamon részt vehessenek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése