2009. március 6., péntek

Adamus Saint-Germainről

ADAMUS SAINT-GERMAINRŐL



Adamus Saint-Germain a Bíbor Kör Professzora, Mestere és Tanítója, aki Geoffrey Hoppe-on keresztül adja át a DreamWalker ™ Iskolák tananyagát.

Sokat írtak és sok történetet meséltek a történelem eme izgalmas és kissé rejtélyes alakjának életéről. Adamus egy rendkívüli lény, aki sok életet élt, melyekben mind különböző személyiségként fejezte ki önmagát a földi élet kalandjaiban. Abban az életében, amikor Saint- Germainként élt, a mai Spanyolország területén született egy portugál apához, aki egyben zsidó is volt, és egy anyához, aki a spanyol királyi család vérvonalához tartozott. Akkor nevezte el magát Saint- Germain grófnak, amikor neki kezdett utazásainak Európa szerte. Királyoknak és a királyi családok többi tagjának adott tanácsokat, és nagyszerű alkimistaként tartották számon, nagy energia közvetítőként. Ma kedveli, ha Adamus Professzorként emlegetik.

Adamus Saint-Germain azért van itt, hogy Új Energiás Spirituális Tanítókat tanítson. Mindenkit, aki nyitott rá, arra emlékeztet, hogy az energiák mozgásának igaz természete az egyszerű fizikában rejlik. Jelenlétével segíti a „Régi Energiából”, amely az erőre és a dualitásra épült, az „Új Energiába” való átmenetet, amely immáron táguló és könnyedén elérhető.

Adamus Saint-Germain gyakori előadó a Bíbor Kör workshopjain és Iskoláiban szerte a világban. Adamus Professzkorként , minden személyiségénél és címénél több bölcsességet, szenvedélyt és teremtőerőt képvisel valódi tanítói minőségében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése