2009. március 8., vasárnap

A Shaumbra Intézetről és az Iskolákról

A Shaumbra Intézet számos tanfolyamot kínál, melyek miközben hasznos és fontos szellemi információkat adnak át, egyéni feladatokat is tartalmaznak, hogy aktiválják a mély belső átalakulással járó folyamatokat, melyekre jellemző, hogy a tanfolyam után is sokáig folytatódnak. A résztvevők több, mint 80 %-a úgy nyilatkozok, hogy a Shaumbra Intézet Iskolái és tanfolyamai mélyrehatolnak és megváltoztatták életüket.
Ezeket a tanfolyamokat Hivatalos okleveles Shaumbra Intézet Oktatók vezetik, az információ anyag közvetített üzenetek formájában videofelvételről kerül átadásra. Az Oktatók, ahogy a képzésen elsajátították megteremtenek egy biztonságos teret, amelyben a tanulók megtapasztalhatják az anyagokat és elvégezhetik a személyes egyéni feladataikat. A csoportok létszáma általában alacsony, amely lehetőséget teremt a személyes kommunikációra, energiacserére, beszélgetésre, a részvevők tapasztalatainak megosztására.
Miután megtapasztalták a tanfolyam intenzitását, sok tanuló érzi úgy, hogy tovább szeretné adni az anyagot másoknak is. A Shaumbra Intézet rendszeresen tart Oktatói Képzéseket, az ezeken való részvétel alapfeltétele, az alaptanfolyam elvégzése mellett, hogy a jelölt birtokában megfelelő tapasztalat legyen az energiákkal való munka területén.
Némely Workshop, amelyet kínálunk a résztvevők számára lehetővé teszi, hogy okleveles segítőkké váljanak, és kliensekkel egyéni konzultációkat folytathassanak.
A Shaumbra Intézet tanfolyamai számos témát érintenek, következzen most egy rövid leírás ezen tanfolyamokról.

ADAMUS SAINT-GERMAIN DREAMWALKER Iskolák
A DreamWalker (Álomjáró-Dimenziójáró) trilógia a Halál, Születés, Felemelkedés spirituális ciklusát fedi le. Mindegyik tanfolyam egy új és részletes megértést, szemléletmódot nyújt ez emberi és szellemi élet ezen fontos területeit illetően. A tanfolyamok lehetőséget teremtenek arra, hogy elengedhess ősi félelmeket és félreértéseket, és segítenek abban, hogy élvezhesd az életedet egy teljesen új módon.


ADAMUS SAINT-GERMAIN NEW ENERGY SYNCHROTIZE – Új Energiás Szinkronicitás
Minden emberi életet erősen befolyásolnak a tömegtudat általánosan elfogadott hitrendszerei, és gyakran ezek a hitrendszerek meggátolják az egyéneket abban, hogy tudatosan döntsenek arról, hogy mit is akarnak igazán az életükben. Ez a három és fél napos tanfolyam átfogó személyes gyakorlatokat alkalmaz, hogy segítsen a tanulóknak beazonosítani a saját hiedelem rendszereiket, majd elengedni azokat, amelyeket nem kívánnak többé elfogadni, és meghozni a tudatos döntéseket életük minden területén. Az eredmény egy sokkal szinkronisztikusabb áramlás és könnyedség az életben.

TOBIAS SZEXUÁLIS ENERGIÁK ISKOLÁJA
Ezen a három napos Tanfolyamon részletes információt kaphatsz a testi, lelki és szexuális visszaélések dinamikájáról ( „energia lopás”), különös hangsúlyt fektetve a mélyen belénk égett energetikai sérülések elengedésére, és a személyes energiák kiegyenlítésére. Ezt a tanfolyamot általában, a Shaumbra Intézet Tanfolyamai közül, a legintenzívebbnek élik meg a résztvevők, és a legnagyobb átalakulást - a beszámolók alapján- ez okozza bennük.

TOBIAS ASPEKTOLÓGIA ISKOLÁJA
Az aspektológiát úgy is nevezhetjük, hogy Új energiás pszichológia. Ezen a háromnapos tanfolyamon a résztvevők megtanulják, hogyan teremtik meg az „ Aspektusaikat” hogy irányítsák életüket és megtapasztalják azt. Megtudhatod, hogy ezek az Aspektusok néha milyen töredezetté és sebzetté válhatnak, így egyensúlytalanságokat okozván életedben, s azt is megtudhatod, hogy miképp integrálhatod újra ezeket az Aspektusokat magadban, hogy aztán teljesen új módon élvezhesd az életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése