2009. március 6., péntek

A Bíbor Körről

A BÍBOR KÖRRŐL
A Crimson Circle Energy Company, Inc ( Bíbor Kör Energia Társaság) mely központja Incline Village-ben van, Nevada államban Új Energiás Tanítók egy globális szervezete. A tanítók tapasztalt metafizikusok, gyógyítók, spirituális tanácsadók, az élet legkülönbözőbb területeiről, a legkülönfélébb spirituális háttérrel a világ több, mint 130 országából. A Bíbor Kör és az oktatási leányvállalata a Shaumbra Intézet Inc. Holisztikus és spirituális életmódra vonatkozó üzeneteket, termékeket és szolgáltatásokat kínál. Az egyik legfőbb célja hogy támogassa világszerte a társult tanítókat, akiket Shaumbráknak neveznek, akiket összeköt a spirituális ébredés folyamata, a tanítás, és a létezés. A Bíbor Kör nyitott hitrendszerrel bír, minden személyt tisztel, minden hitet tisztel, és nem azonosul semmilyen korlátozással, ami az emberi mivoltra vonatkozik.
A Bíbor Kör 1999-ben indult Tobias megihlető üzenetét követően. Tobiast a több, mint 2500 évvel ezelőtti életéből ismerhetjük, ahogy a Tobit Könyve című apokrif írásban bemutatják. Most Geoffrey Hoppe-on keresztül hozza el üzeneteit, bölcsességét és humorát, hogy így segítse azokat, akik a spirituális átalakulás folyamatán mennek keresztül, és azokat akik úgy döntenek, új Energiás Tanítók lesznek. Ezentúl, Geoffrey számos egyéb angyali lény üzenetét is tolmácsolja, ideértve Adamus Saint-Germaint és Kuthumi Lal Singh-et is.
A Bíbor Kört úgy is ismerik, mint Az Új spirituális energia Osztálytermét. A csapat a pszicho-szellemi fejlődés és megvilágosodás dinamikájával dolgozik, integrálják személyes isteni énjüket, emberi mivoltukat, egybeforrva önmagukban a szellemükkel. A Bíbor Kör arról is szól, hogy felfedezheted, hogy „Te is Isten vagy” és megtapasztalhatod az életet új célokon keresztül, új szenvedéllyel és örömmel.
További információért, kérjük, látogass el a Bíbor Kör honlapra a www.crimsoncircle.com -ra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése