2009. március 8., vasárnap

A DreamWalker Születés Iskoláról


A DreamWalker ( Birth ) Születés Iskola
A születés nem csupán egy egészségügyi, és testi tapasztalat; egy csodálatos szellemi folyamatnak a része is egyben, amely lehetővé teszi a lélek számára, hogy a biológiai megtestesülést véghezvigye. Ugyanakkor, az esetek nagy részében, a lények öntudatlanul halnak meg és térnek vissza a Földre újra és újra, következésképp a halál – születés ciklus” fogságába „ esnek.
Ez a két és fél napos tanfolyam részletes ismeretanyagot ad át arról, hogy mi is történik a földi , s vele egyidőben az angyali világokban a fizikai leszületést megelőzően. Alapjaiban fogja megváltoztatni a fogamzásról, várandósságról alkotott elképzeléseidet, és segítheti a szülőket abban, hogy egy mélyebb, szellemibb és energetikailag erősebb kapcsolatot építsenek ki a babájukkal, már jóval a születés előtt. A speciális légzés gyakorlatok alkalmazásával, az egész születési folyamat könnyebbé és teljesebbé válhat, ugyanakkor azoknak a fájdalmaknak, traumáknak a mértéke, melyet a várandóságnak és a szülésnek tulajdonítanak, pedig nagymértékben lecsökkenhet.
A tanfolyam után elképzelhető, hogy szeretnél DreamWalker Születés Segítővé válni, más néven „Adúlává” válni, ez egy olyan személyt takar, aki segíti a leendő szülőket és az érkező lelket.
A tanfolyamról mondták:
„ Túlszárnyalta az elvárásaimat. A tanár nagyszerű volt. Az anyag fantasztikus, és maga a megtapasztalás pedig szavakkal leírhatatlan.”
„Ez egy csodálatos Workshop. Olyan gyengéd, szeretetteljes, tápláló. És olyan jó, hogy tudom, hogy mindenfajta tapasztalat helyénvaló.”
Formátum
A Shaumbra Intézet által bemutatott workshop két és fél napos, egy esti üléssel kezdődik, amelyet egy Hivatalos DreamWalker Születés Oktató vezet. Nyolc DVD anyagát tartalmazza, melyeken a Bíbor Tanácsból Adamus Saint-Germain üzeneteit Geoffrey Hoppe közvetíti. A tanfolyamon számos lehetőség lesz arra, hogy beszélgetéseken keresztül, információ cserén keresztül megtudd, hogyan válhatsz DreamWalker Születés Segítővé.
A jelentkezésnek nincs előfeltétele, semmilyen másik tanfolyamot nem kell előzetesen elvégezni, ahhoz, hogy a DreamWalker Születés Iskolára jelentkezhess.
Otthoni Tanfolyam
A DreamWalker Születés elérhető Otthoni Tanfolyam változatában is. A legfőbb különbség az, hogy a workshopon alkalmad lesz megosztani a tapasztalataidat másokkal, részt venni a beszélgetésekben és gyakorlatokban, és kérdéseket feltenni. Ha szeretnél okleveles Adúlává válni, akkor mindenképpen egy Oktató által tartott DreamWalker Születés Tanfolyamon kell részt venned.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése